قیمت اتصالات گالوانیزه

قیمت اتصالات گالوانیزه

همانطور که می دانیم یکی از پارامترهای مهم در انتخاب قیمت تمام شده هر جننس، کالا و یا خدماتی می باشد که خریداری می شود که البته در کنار قیمت پارامترهای دیگری نیز اضافه می شود که خرید را منطقی می کند.

در این مطلب سعی داریم به توضیح اتصالات لوله گالوانیزه با توجه به قیمت این اتصالات و مقایسه کیفیت، دوام و … این اتصالات نسبت به بقیه اتصالات موجود در بازار و چه عواملی باعث شده است که این اتصالات پس از گذشت سالیان سال توانسته است جای خود را حفظ کند بپردازیم.

همانطور که می دانید اتصالات گالوانیزه به وسیله از فلز آن و یا چدن به روشهای فورج، ریخته گری، تولید به روش گرم و سایر روش ها تولید می شود که پس از آن طی عملیات گالوانیزاسیون تبدیل به اتصالات گالوانیزه می شود و مورد مصرف قرار می گیرد که که قصد داریم به توضیح موارد بالا بپردازیم.

قیمت اتصالات گالوانیزه

روش فورج و یا آهنگری یکی از روشهای متداول تولید ساخته های فلزی می باشد که در این روش قطعه اولیه که لقمه نامیده می شود در میان دو نیمه قالب قرار می گیرد و نیرویی زیاد به صورت آرام و گاهی ضربه ای به آن وارد می شود. به این ترتیب قطعه گداخته در محیط قالب شکل و فرم داخل قالب را به خود می گیرد و فلز اضافی به حفره ای وارد می شود که بعداٌ از قطعه جدا می شود و دور ریز قطعه فورج شده محسوب می شود. در روش دیگر که به ریخته گری مرسوم است فلزات و آلیاژها از طریق ذوب، ریختن مذاب در محفظه ای به نام قالب و آنگاه سرد کردن و انجماد آن مطابق شکل محفظه است. این روش قدیمی ترین فرآیند شناخته شده برای بدست آوردن شکل مطلوب فلزات است. اولین کوره های ریخته گری از خاک رس ساخته می شدند و لایه هایی از مس و چوب چوب به تناوب در آن چیده می شد. تولید به روش گرم که برای تولید زانو استفاده می شود و دارای کیفیت خوبی برخوردار می باشد. در این روش لوله ها پس از برش خوردن به قطعات مناسب با کمک دستگاهی به نام مندرل از قالب عبور می کنند که قالب درون کوره قرار دارد این قالب شکل عصایی دارد و از جنس گرمکار می باشد که قالب از درون لوله عبور می کند و لوله را به زانو تبدیل می نماید.

پس از انتخاب یکی از روشهای فوق برای تولید اتصالات فلزی آنها را به فلز روی آغشته می کنند که عملیات پوششی اتصالات را گالوانیزاسیون می نامند.

اتصالات گالوانیزه شامل مغزی، درپوش، مهره ماسوره، سه راهی، چهار راهی، انواع بوشن، زانویی، فلنچ و…. می شود که همه موارد به صورت دنده ای می باشد.

از محاسن اتصالات گالوانیزه می توان به تولید ملی بودن تمامی مراحل، استحکام، مقاومت مکانیکی بالا، سهولت در نصب به دلیل دنده ای بودن با داشتن ابزار بسیار محدود، راحتی در تعمیرات، اطمیانان از نداشتن تاثیرات منفی در انتقال آب آشامیدنی، مقاومت در برابر گرما و سرما های مکرر در موتورخانه و سیستم های گرمایشی و موجود بودن در تمامی مراکز فروش تاسیسات می باشد

فروش اتصالات گالوانیزه

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.