انواع شیر رادیاتور گرما
انواع شیر رادیاتور گرما
گروه تولیدی ایران گرما در سال 1362 شروع به فعالیت کرد. این گروه در زمینه تولید محصولات برنجی فعالیت دارد که از مهمترین محصولات این شرکت انواع شیر رادیاتور می باشد که به دلیل دارا بودن از کیفیت بسیار بالا از اعتبار بالایی در بین مصرف کنندگان این حوزه می باشد که توانسته است بخش قابل توجه ای از بازار را کسب نماید.
به طور معمول سه نوع شیر برای رادیاتور وجود دارد که البته همواره برای نصب این شیرها تنها به دو عدد از این شیرهای رادیاتور شوفاژ نیاز می باشد.
شیر های سوپاپ دار که در بالای رادیاتور های شوفاژ نصب می گردد همانند سایر شیر ها و یا والوها می باشد که تنها به منظور تنظیم جریان ورودی آب به رادیاتور مورد استفاده قرار می گیرند. با کم کردن این شیرها ورودی آب به رادیاتور کمتر می شود و در نتیجه گرمای رادیاتور هم کمتر می گردد و به نوعی دمای خروجی رادیاتورها را تنظیم می کنند. در واقع به وسیله شیر رادیاتور می توان مقدار آب ورودی را در واحد زمان کنترل کرد به نحوی که هر چقدر میزان فشار جریان آب ورودی به سمت رادیاتور بیشتر باشد پس از عبور آب از شیر رادیاتور حجم بیشتری از آب گرم در واحد زمان وارد رادیاتور شده و به وسیله نیروی رسانش گرما از جسم گرمتر که در اینجا رادیاتور می باشد گرما به محیط اطراف انتقال میابد. شیرهای برگشت آب شیرهای پایین رادیاتور هستند که به شیر زانویی شهرت دارند که میزان آب برگشتی به سمت پکیج و یا موتورخانه را تنظیم می کند. شیر زانویی رادیاتور در واقع به این خاطر تعبیه شده اند تا بتوان به راحتی تعادل دمایی را در رادیاتور به وجود آورد. به وسیله این شیر (شیر زانویی) می توان با کم کردن میزان برگشتی آب در این رادیاتور ها به رسیدن آب به رادیاتورهای شوفاژ دیگر که کمتر گرم می شود کمک کرد. شیرهای برگشت آب در رادیاتور ها اغلب در زیر شیر اصلی ورودی رادیاتور شوفاژ نصب می شوند. وقتی آب ورودی به رادیاتور شوفاژ و خروجی آن محدود باشد نیروی آب بیشتری در مدار گرما باقی می ماند و اگر احیاناٌ رادیاتوری در فاصله دورتر نصب شده و قادر به گرم شدن نباشد و در ساختمان وجود داشته باشد. با کم کردن فشار ورودی و خروجی در همه رادیاتور ها بهتر می توان گرمایش آنها را تنظیم نمود.بنابراین شیر زانویی رادیاتور تنظیم خروجی و تعادل در سیستم گرمایش منزل و یا محیط کار شما می باشند و نقش مهمی در گرمایش و میزان ثبات گرمایش را بر عهده دارد.